2013. december 24., kedd

Boldog Karácsonyt!

Szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden kedves olvasómnak, tegnap nagyon sokan néztétek meg a blogom és rettentően sokan olvastátok, amiért örök hála, imádlak titeket! Mindenkinek kívánok sok szeretetet, boldogságot, és ajándékot. Szeressétek a családotokat, barátaitokat, ne feledjétek, hogy ők sokkal fontosabbak, mint bármilyen ajándék. Ne szomorkodjatok, ha nem kaptok annyi ajándékot, mint mások, de higgyétek el, biztosan tudom, hogy ti sokkal több szeretetet kaptok. Tehát mindenkinek szeretnék még egyszer boldog karácsonyt kívánni, ebben az évben még várható új rész, természetesen. 

Elkapott az az érzés, hogy nem tudom eldönteni, melyik Louis Tomlinson-s képet töltsem fel ide, mert nem tudok választani annyira jók! Mert igen, a mi répafaló Louis-nk ma ünnepli a 22. (!!!) születésnapját. Ha ránézek arra az idióta cuki fejére, nem gondolnám, hogy ő 22 ismétlem 22 éves. De igen, ennyi és bár neki ez nem tetszik, ahogy tweetjeiben írja, attól még annyi. De, hogy is hangzik a dal: 

,,Forever young,

I wanna be,
Forever young,
Do you really want to live forever,
Forever,
Forever young."


Mert igen ezeket a sorokat ők éneklik. Végül úgy döntöttem, hogy nem egy happy birthday feliratú képet rakok ki, hanem egy olyat amin önmagát adja, és látszik, hogy örökké fiatal és bolond akar lenni. Ezúton is szeretnék Boldog 22. Szülinapot Kívánni Louis William Tomlinson-nak! Ő a legjobb!♥♥♥

2 megjegyzés: